Spek

Al ons spek wordt op ambachtelijke wijze droog gezouten. In ons assortiment vindt u:

Kempisch spek:
vet spek met een mooie vetlaag.

Mager spek:
klassiek mager spek met een mooie vleesstructuur.

Gerookt spek:
ambachtelijk spek, minimaal 2½ uur gerookt.

Peper spek:
mager, voorgegaard spek met een pittig peperrandje. Ideaal voor op de barbecue en als charcuterie.

Pensen

Onze diverse pensen worden bereid met 100% varkensvlees en afgevuld in natuurdarm. Elke pens heeft zijn specifieke kruidenmelange. Na het bereiden worden de pensen gekookt. Onze pensen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en diktes. Standaard maken wij volgende bereidingen voor u klaar:

Witte pensen:
gemaakt van speciaal geselecteerd varkensvlees, brood en kruiding.

Zwarte pensen:
puur varkensvlees met bloed, brood, ui en kruiding.

Luikse pensen:
gemaakt van speciaal geselecteerd varkensvlees met toevoeging van peterselie, ui en melk.

BBQ-pensen:
puur varkensvlees met een smakelijke BBQ-kruiding.

Droge worsten

Droge worsten van puur varkensvlees. Standaard heeft u de keuze uit:

Extra fijne droge worst: smalle worst, fijn van structuur.

Grove worst: droge worst met een grove structuur.